top of page

Apeldoorn, zijn jullie klaar voor een nieuwe editie?

Na het ongekende succes van afgelopen zomer kan een vervolg van de Picknicktuin natuurlijk niet uitblijven. Wij kunnen dan ook met veel enthousiasme vertellen dat we aankomende zomer weer next-level gaan picknicken met iedereen! Hoe leuk is dat?! Zie jij het al voor je? Onderuit op je kleedje op een heerlijk plekje in het gras met een goedgevulde picknickmand? Op de achtergrond fijne zomerse beats die worden ondersteund door een saxofonist die lekker ronddwaalt over het terrein. Heerlijk toch?!

Het Concept
Graphic arrow element

Wat kan je verwachten?

Graphic arrow element

Let op! Wij kunnen onderstaande extra beleving alléén realiseren bij mooi weer! Houd hier rekening mee.

12072020_JustinNederkoorn_14.jpg

Muziek

We hebben onder andere een saxofonist (London Sax) en een aantal toffe DJ's. Wat je kunt verwachten? Lekkere laidback lounge vibes!

_97A5113.jpg

Heerlijke hapjes

Verwacht een door de chef samengestelde picknickmand met culinaire hapjes en drankjes.  Wat wil je nog meer?

12072020_JustinNederkoorn_6.jpg

Extra Service

SOAP is een onderdeel van de Picknicktuin waardoor u gebruik kunt maken van bijv. het toilet.  Ook ideaal voor extra bestellingen ;)

_97A5133.jpg

Prachtige Locatie

We organiseren deze next-level picknick op het Zwitsalpark. Je kunt gratis parkeren en gebruik maken van de faciliteiten van SOAP.

_97A5207.jpg

100% Kidsproof

Er zijn diverse activiteiten voor kinderen, waarbij ze op verschillende manieren geprikkeld worden. 100% kidsproof en volop pret!

12072020_JustinNederkoorn_54.jpg

Summer vibe

Genieten, relaxen, borrelen en samen het leven vieren. Haal het lekkere zomerse gevoel in je naar boven!

Graphic arrow element

Hoe werkt het?

Graphic arrow element

Het concept is (en blijft) simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand welke je op de desbetreffende datum vanaf 13:00 uur bij de locatie op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin en wij doen de rest.  Daarnaast is de Picknicktuin 100% kids-proof! Wij zorgen voor diverse kinderactiviteiten zoals springkussens en oudhollandse spelletjes en bij tropische temperaturen zorgen we voor sproeiers en extra veel (water)pret.

Wil jij ook next-level picknicken en het ultieme zomer-gevoel naar boven halen? Wacht dan niet langer, praat je vrienden, collega’s en/of familieleden bij en scoor die heerlijke picknickmand vandaag nog!

Hoe werkt het?
Graphic arrow element

De Picknickmand

Graphic arrow element
  • 2x bon voor Tapbiertje, Frisdrank, Huiswijntje

  • Turks Brood met smeersels

  • Zoete olijfjes

  • 2 soorten kaas met jam

  • 2 soorten ham/worst

  • Koude pasta salade

  • Wrap gevuld met kip

  • Tortilla chips met chilisaus

  • 2 muffins

  • Vers fruit

De Picknickmand
Graphic arrow element

Belangrijke info

Graphic arrow element

Je koopt in principe alléén de picknickmand waarbij wij als extra toevoeging een beleving willen geven. De Picknicktuin is géén evenement waar u een ticket voor aanschaft, maar u koopt een picknickmand waarbij wij aansturen om dit te nuttigen op een locatie in een leuke setting. De picknickmand kan ook op een andere plek worden genuttigd of mee naar huis worden genomen.

In ons kikkerlandje is niks zo onvoorspelbaar als het weer. Bij slechte weersvoorspellingen zijn we dan ook niet in de mogelijkheid om een extra beleving te kunnen geven. De inhoud van de picknickmand blijft, mooi weer of niet, ongewijzigd en daar kan je altijd volop van genieten. De picknickmand kan i.v.m. de versheid en inkopen niet geannuleerd worden. Je kunt de picknickmand op de desbetreffende datum ophalen zodat je thuis (of elders) kunt genieten van al het lekkers. Laten we met z’n alle duimen voor een stralende dag zodat iedereen maximaal kan genieten van de inhoud én van de beleving!

bottom of page