De Picknicktuin XL editie in het Boschbad Apeldoorn!

Verplaatst naar zondag 21 augustus 2022
Hoe gaaf is dit?!😍 Next-level picknicken bij het Boschbad in Apeldoorn!🥇🎉 Het gaat écht gebeuren en wel op zondag 21 augustus 2022. Tijdens deze XL-editie van de Picknicktuin mag je deze dag gebruik maken van alle faciliteiten van het Boschbad. Of je nu lekker wilt zonnen in onze speciale chill-out picknick area of juist in recordtempo van de glijbanen af wilt gaan, lekker wilt springen op een mega springkussen of een zandkasteel wilt bouwen, its all in the game!

 
Graphic arrow element

Wat kan je verwachten?

Graphic arrow element
12072020_JustinNederkoorn_14.jpg

Muziek

We hebben onder andere een saxofonist (London Sax) en een aantal toffe DJ's. Wat je kunt verwachten? Lekkere laidback lounge vibes!

_97A5113.jpg

Heerlijke hapjes

Verwacht een door SOAP samengestelde picknickmand met culinaire hapjes en drankjes.  Wat wil je nog meer?

179235418_4291302840902734_1104867398219307456_n.jpeg

Boschbad Entree

Zie jij het al voor je? Onderuit op je kleedje met een goedgevulde picknickmand terwijl de kids zich een eindje verderop volop vermaken?

boschbad .jpg

Boschbad Combi

We toveren een gedeelte van de ligweide bij het Boschbad om tot een chill-area waar je kunt genieten van alles wat wij te bieden hebben.

179718340_4288205481212470_1649919445917986155_n.jpeg

100% Kidsproof

Naast toegang tot het Boschbad hebben wij diverse extra activiteiten en entertainment voor kinderen. 100% kidsproof en volop pret!

12072020_JustinNederkoorn_54.jpg

Summer vibe

Genieten, relaxen, borrelen en samen het leven vieren. Haal het lekkere zomerse gevoel in je naar boven!

Graphic arrow element

Hoe werkt het?

Graphic arrow element

Het concept is simpel. Je bestelt online een picknickmand welke je op zondag 21 augustus 2022 vanaf 11:00 uur bij de ingang van het Boschbad op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin bij het Boschbad en wij doen de rest.

We toveren een gedeelte van de ligweide bij het Boschbad om tot een chill-area (ruim opgezet) waar je kunt genieten van laid-back lounge muziek van verschillende DJ’s, een saxofonist, entourage en natuurlijk een zeer goedgevulde picknickmand met heerlijke hapjes en drankjes! Zie jij het al voor je? Onderuit op je kleedje bij het Boschbad met een goedgevulde picknickmand terwijl de kids zich een eindje verderop volop vermaken?

Boschbad Kids Pakket

Geef je kids een onvergetelijke dag en koop een lekker KidsPakket! Dan kunnen ze naast alle faciliteiten van het Boschbad nóg meer leuke dingen doen die speciaal door ons extra worden geregeld. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kano varen, meedoen met diverse wedstrijdjes én samen dansen op muziek! Een Boschbad Kidspakket kost €14,50 inclusief entree voor het Boschbad.

 

Reserveer vandaag nog!

Wacht niet te lang want zo’n heerlijke dag bij het Boschbad in Picknicktuin stijl wil je een keer meegemaakt hebben! Praat je vrienden, collega’s en familieleden bij, scoor die heerlijke picknickmand en kids pakketten voor het straks te laat is. Voor alle abonneehouders zijn er in de ticketshop ook speciale tickets verkrijgbaar waarbij je op vertoon van je abonnement naar het Boschbad kunt.


Niet-Abonnee’s

Picknickmand + Entree (2 pers.): €54,50

Kids Pakket + Entree (1 kind): €14,50

Abonnee’s

Picknickmand (2 pers.) €44,50

Kids Pakket: €9,50

Wil jij ook next-level picknicken en het ultieme zomer-gevoel naar boven halen? Wacht dan niet langer, praat je vrienden, collega’s en/of familieleden bij en scoor die heerlijke picknickmand vandaag nog!

 
Graphic arrow element

De Picknickmand

Graphic arrow element
 • Verse Jus d’Orange

 • Turks Brood met lekkere smeersels

 • Zoete olijfjes

 • Apeldoorns kaasplankje

 • Tapas worstjes

 • Frisse pasta salade 

 • Snoeptomaatjes

 • Tortilla chips

 • Wraps met kipfilet en kruidenkaas

 • Zoete lekkernijen

 • Vers fruit

 • Bestek, bordjes, bekers en servetten

Speciale Kids Pakketten:
Limonade/Fris, Zakje Chips, Vers fruit , Zakje Snoep , Coupon voor IJsje, Krentenbol, Polsbandje voor extra veel fun!

 
Graphic arrow element

Belangrijke info

Graphic arrow element

In ons kikkerlandje is niks zo onvoorspelbaar als het weer. Bij slechte weersvoorspellingen zijn we dan ook niet in de mogelijkheid om een extra beleving te kunnen geven. Wanneer het géén mooi weer is dan verplaatsen wij deze speciale XL editie naar een n.t.b. datum deze zomer of als het niet anders kan naar volgend jaar. Laten we met z’n alle duimen voor een stralende dag zodat iedereen maximaal kan genieten van de inhoud én van de beleving!