Graphic arrow element

Meestgestelde vragen

Graphic arrow element

Kan mijn ticket ook mobiel gescand worden?


Jazeker! Wanneer je je ticket(s) gedownload hebt vanuit de mail (CM.com), dan kan je deze mobiel laten scannen bij het ophalen van je bestelling. Je hoeft je ticket(s) dus niet uit te printen.
Mag dit ondanks de maatregelen wel georganiseerd worden?


De Picknicktuin is géén evenement waar u een ticket voor aanschaft, maar u koopt een picknickmand waarbij wij aansturen om dit te nuttigen op een locatie in een leuke setting. Hiervoor moeten de terrassen van onze horeca partners wel weer open voor zijn. We hebben goed contact met de gemeente om alles zo goed mogelijk te organiseren met alle maatregelingen die op dat moment van toepassing zijn. Mochten wij om wat voor een reden dan ook géén beleving kunnen neerzetten op de locatie, dan kan de picknickmand natuurlijk ook op een andere plek worden genuttigd of mee naar huis worden genomen. Laten we met z’n alle duimen voor versoepelingen, een stralende dag zodat iedereen maximaal kan genieten van de inhoud én van de beleving!
Zijn er toilletten aanwezig?


Ja, op elke locatie waar wij de Picknicktuin organiseren zorgen wij voor voldoende toiletten. Je kunt hier tijdens de picknick gratis gebruik van maken.
Wat zijn de openingstijden?


De picknickmand kan vanaf 13:00 uur opgehaald worden. We raden je aan om zo vroeg mogelijk je bestelling op te halen. Wij hebben gedurende de dag een compleet programma wat ongeveer rond 19:00 uur stopt.
Hoe gaan jullie om met het Coronavirus?


Wij volgen ten alle tijden de regels vanuit het RIVM en de overheid. Houd te allen tijde ruim afstand ten opzichte van anderen. Het is niet de bedoeling dat er groepen gevormd worden. Houd het veilig en leuk voor iedereen door jezelf aan de geldende regelgeving te houden. Blijf de basisregels volgen tegen verspreiding van het coronavirus. Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Blijf handen wassen en afstand houden. En bij klachten: blijf thuis en laat u snel testen. Zo geeft u corona geen kans.
Wat is er te doen voor de kids?


We hebben voor alle kids (en ook de allerkleinste) springkussens weten te regelen bij onze partner Jump Pret. Ook hebben we leuke Oudhollandse spelletjes en krijgen alle kids als die een kids pakket hebben een bellenblaas. Is het écht mooi weer? Dan zorgen wij voor waterpret in de vorm van sproeiers en kleine badjes. Oftewel, genoeg te doen voor de kids! Let op: Je bent en blijft zelf altijd verantwoordelijk voor je eigen kind(eren).
Mag ik een stoel/picknick meubilair meenemen?


We hebben nog een paar prachtige Bohemida picknickkleden in onze shop staan, voor slechts €19,95 scoor jij een prachtig XXL kleed! Uiteraard mag je zelf ook een kleedje (of bijv. een klapstoeltje) meenemen waar je lekker op kunt zitten!
Contact opnemen?


Staat je vraag/antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met de organisatie door een e-mail te sturen naar info@depicknicktuin.com. Wij proberen binnen 24 uur te reageren.
Wij willen graag met een groep komen, mag dat?


Natuurlijk mag dat! Wanneer jullie per twee volwassenen een picknickmand besteld hebben kunnen jullie allemaal lekker komen genieten van al het moois wat wij te bieden hebben. Houd te allen tijde ruim afstand ten opzichte van anderen. Het is niet de bedoeling dat er groepen gevormd worden. Houd het veilig en leuk voor iedereen door jezelf aan de geldende regelgeving te houden.
Het weer ziet er slecht uit, wat nu?


Je koopt in principe alléén de picknickmand waarbij wij als extra toevoeging een beleving willen geven. De Picknicktuin is géén evenement waar u een ticket voor aanschaft, maar u koopt een picknickmand waarbij wij aansturen om dit te nuttigen op een locatie in een leuke setting. De picknickmand kan ook op een andere plek worden genuttigd of mee naar huis worden genomen. In ons kikkerlandje is niks zo onvoorspelbaar als het weer. Bij slechte weersvoorspellingen zijn we dan ook niet in de mogelijkheid om een extra beleving te kunnen geven. De inhoud van de picknickmand blijft, mooi weer of niet, ongewijzigd en daar kan je altijd volop van genieten. De picknickmand kan i.v.m. de versheid en inkopen niet geannuleerd worden. Je kunt de picknickmand op de desbetreffende datum ophalen zodat je thuis (of elders) kunt genieten van al het lekkers. Laten we met z’n alle duimen voor een stralende dag zodat iedereen maximaal kan genieten van de inhoud én van de beleving!