top of page

GEANNULEERD!

Let op! De verplaatste editie naar 2022 is helaas door verschillende omstandigheden geannuleerd. Alle ticket kopers krijgen van ons een e-mail met meer informatie over het terugbetaling proces. Onze excuses voor het ongemak.

Het Concept
Graphic arrow element

Wat kan je verwachten?

Graphic arrow element

Let op! Wij kunnen onderstaande extra beleving alléén realiseren bij mooi weer! Houd hier rekening mee.

12072020_JustinNederkoorn_14.jpg

Live muziek

We hebben onder andere een saxofonist (London Sax) en een aantal toffe DJ's. Wat je kunt verwachten? Lekkere laidback lounge vibes!

_97A5113.jpg

Heerlijke hapjes

Verwacht een door de lokale ondernemers samengestelde picknickmand met heerlijke hapjes en drankjes.  Wat wil je nog meer?

_97A5190.jpg

Extra Service

Wij zorgen o.a. voor toiletten en rondom het marktplein zitten diverse horeca zaken waar je iets extra's kunt bestellen indien gewenst.

_97A5133.jpg

Unieke Locatie

We organiseren deze next-level picknick midden in het centrum van Hardenberg, namelijk op het marktplein!

_97A5207.jpg

100% Kidsproof

Er zijn diverse activiteiten voor kinderen, waarbij ze op verschillende manieren geprikkeld worden. 100% kidsproof en volop pret!

_97A6590.jpg

Summervibe

Genieten, relaxen, kletsen en samen het leven vieren. Haal het fantastische zomer gevoel in je naar boven!

_97A5164.jpg
Graphic arrow element

Hoe werkt het?

Graphic arrow element

Het concept is simpel. Je bestelt online een heerlijke picknickmand welke je op zondag 14 augustus 2022 vanaf 12:00 uur op het marktplein van Hardenberg op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin op het marktplein en wij doen de rest.  Zie jij het al voor je? Lekker chillen aan een van de vele picknicktafels met een lekker lokaal hapje en een drankje? Op de achtergrond fijne zomerse beats die worden ondersteund door een saxofonist, heerlijk toch?! Daarnaast is de Picknicktuin 100% kids-proof! We zorgen voor diverse kinderactiviteiten zoals springkussens, oud-Hollandse spelletjes en straat theater.

Wil jij ook next-level picknicken en het ultieme zomer-gevoel naar boven halen? Wacht dan niet langer, praat je vrienden, collega’s en/of familieleden bij en scoor die heerlijke picknickmand vandaag nog!

Hoe werkt het?
Graphic arrow element

De Picknickmand

Graphic arrow element
 • Verse Jus d’Orange

 • Turks Brood met smeersels

 • Zoete olijfjes

 • Kazen, brie met vijgenjam en noten

 • Droge worst en spinata Romana

 • Pasta salade

 • Snoeptomaatjes

 • Tortilla chips met chilisaus

 • Wraps met kipfilet en kruidenkaas 

 • Zoete lekkernijen

 • Verse fruit salade

 • Bestek, bordjes, bekers en servetten

Let op! We werken op dit moment nog aan de extra inhoud van de mand. Het kan dus zijn dat deze nog gewijzigd gaat worden. Maar één ding is zeker, het gaat een heerlijke picknickmand worden!

GEANNULEERD
De Picknickmand
Graphic arrow element

Belangrijke info

Graphic arrow element

In ons kikkerlandje is niks zo onvoorspelbaar als het weer. Bij slechte weersvoorspellingen zijn we dan ook niet in de mogelijkheid om een extra beleving te kunnen geven. Wanneer het géén mooi weer is dan verplaatsen wij deze speciale XL editie naar een n.t.b. datum deze zomer of als het niet anders kan naar volgend jaar. Laten we met z’n alle duimen voor een stralende dag zodat iedereen maximaal kan genieten van de inhoud én van de beleving!

bottom of page