top of page

Next-Level picknicken in Harderwijk, hoe leuk is dat!

Tijdens de tropische picknick in de zomers van 2020 en 2021 hebben we zoveel leuke en positieve reacties ontvangen dat een tweede editie aankomende zomer niet uit kon blijven. Wij presenteren dan ook vol trots een gloednieuwe editie van Picknicktuin! Het Plantagepark is opnieuw het decor voor een next-level picknick waar wij iedereen een fantastische, zorgeloze dag gaan bezorgen. Ben jij er ook weer bij?

Het Concept
Graphic arrow element

Wat kan je verwachten?

Graphic arrow element

Let op! Wij kunnen onderstaande extra beleving alléén realiseren bij mooi weer! Houd hier rekening mee.

12072020_JustinNederkoorn_14.jpg

Live muziek

We hebben onder andere een saxofonist (London Sax) en een aantal toffe DJ's. Wat je kunt verwachten? Lekkere laidback lounge vibes!

WF - WF201135 - 20200809.jpg

Heerlijke hapjes

Diverse Harderwijkse ondernemers zorgen voor heerlijke culinaire hapjes. Eén ding is zeker, deze mand is heel goed gevuld!

12072020_JustinNederkoorn_6.jpg

Extra Service

Een bar, foodtrucks en toiletten. Dat zijn slechts enkele service faciliteiten die aanwezig zijn. Ook is er gratis drinkwater verkrijgbaar!

images1.persgroep.jpg

Prachtige Locatie

We organiseren deze next-level picknick in het mooiste park van Harderwijk, namelijk in het Plantagepark waar veel schaduw is.

JCvanderKolk-1-17.jpg

100% Kidsproof

Er zijn diverse activiteiten voor kinderen, waarbij ze op verschillende manieren geprikkeld worden. 100% kidsproof en volop pret!

12072020_JustinNederkoorn_54.jpg

Festivalvibe

Genieten, relaxen, borrelen en samen het leven vieren. Haal het lekkere festival gevoel in je naar boven!

Graphic arrow element

Hoe werkt het?

Graphic arrow element

Het concept is (en blijft) simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand welke je op de desbetreffende datum vanaf 13:00 uur bij de locatie op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin en wij doen de rest.  Daarnaast is de Picknicktuin 100% kids-proof! Wij zorgen voor diverse kinderactiviteiten zoals springkussens en oudhollandse spelletjes en bij tropische temperaturen zorgen we voor sproeiers en extra veel (water)pret.

Wil jij ook next-level picknicken en het ultieme zomer-gevoel naar boven halen? Wacht dan niet langer, praat je vrienden, collega’s en/of familieleden bij en scoor die heerlijke picknickmand vandaag nog!

Hoe werkt het?
Graphic arrow element

De Picknickmand

Graphic arrow element
 • Home-made Sangria of Jus d’Orange

 • Turksbrood met diverse smeersels

 • Heerlijke zoete olijfjes 

 • Old Amsterdam kaas met vijgenjam en noten

 • Wraps met kipfilet en kruidenkaas

 • Lekkere pasta salade

 • Snoeptomaatjes

 • Droge worst en spinata Romana

 • Tortilla chips met chilisaus

 • 1 chocolade en 1 vanille muffin

 • Verse fruit salade

 • Bestek, bordjes en bekers

Reserveren van 2022 nog niet mogelijk
De Picknickmand
Graphic arrow element

Belangrijke info

Graphic arrow element

Je koopt in principe alléén de picknickmand waarbij wij als extra toevoeging een beleving willen geven. De Picknicktuin is géén evenement waar u een ticket voor aanschaft, maar u koopt een picknickmand waarbij wij aansturen om dit te nuttigen op een locatie in een leuke setting. De picknickmand kan ook op een andere plek worden genuttigd of mee naar huis worden genomen.

In ons kikkerlandje is niks zo onvoorspelbaar als het weer. Bij slechte weersvoorspellingen zijn we dan ook niet in de mogelijkheid om een extra beleving te kunnen geven. De inhoud van de picknickmand blijft, mooi weer of niet, ongewijzigd en daar kan je altijd volop van genieten. De picknickmand kan i.v.m. de versheid en inkopen niet geannuleerd worden. Je kunt de picknickmand op de desbetreffende datum ophalen zodat je thuis (of elders) kunt genieten van al het lekkers. Laten we met z’n alle duimen voor een stralende dag zodat iedereen maximaal kan genieten van de inhoud én van de beleving!

bottom of page