top of page

In Zwolle kan je deze zomer weer next-level picknicken!

Na vier fantastische edities van de Picknicktuin in Park de Wezenlanden gaan we aankomende zomer opnieuw heerlijk picknicken! In samenwerking met de chefkok van Parkpaviljoen de Wezenlanden hebben we weer een heerlijke picknickmand samengesteld én zijn we achter de schermen bezig om het op de locatie nóg sfeervoller leuker en gezellig te maken. Kortom, ook dit jaar mag jij deze next-level picknick absoluut niet missen!

Zondag 23 mei (sold-out)
Zondag 27 juni (sold-out)
Het Concept
Graphic arrow element

Wat kan je verwachten?

Graphic arrow element

Let op! Wij kunnen onderstaande extra beleving alléén realiseren bij mooi weer! Houd hier rekening mee.

12072020_JustinNederkoorn_14.jpg

Live muziek

We hebben onder andere een saxofonist (London Sax) en een aantal toffe DJ's. Wat je kunt verwachten? Lekkere laidback lounge vibes!

_97A5113.jpg

Heerlijke hapjes

Verwacht een door de chef samengestelde picknickmand met culinaire hapjes en drankjes.  Wat wil je nog meer?

_97A5190.jpg

Extra Service

Parkpaviljoen is een onderdeel van de Picknicktuin waardoor u gebruik kunt maken van bijv. het toilet. Ook voor extra bestellingen indien gewenst.

_97A5133.jpg

Prachtige Locatie

We organiseren deze next-level picknick in het mooiste park van Zwolle: Park de Wezenlanden (tegenover het Park Paviljoen).

_97A5207.jpg

100% Kidsproof

Er zijn diverse activiteiten voor kinderen, waarbij ze op verschillende manieren geprikkeld worden. 100% kidsproof en volop pret!

_97A6590.jpg

Festivalvibe

Genieten, relaxen, borrelen en samen het leven vieren. Haal het lekkere festival gevoel in je naar boven!

IMG_5746.JPG
Graphic arrow element

Hoe werkt het?

Graphic arrow element

Het concept is (en blijft) simpel. Je bestelt online een door de chef samengestelde picknickmand welke je op de desbetreffende datum vanaf 13:00 uur bij de locatie op kunt halen. Je zoekt een fijn plekje uit in de prachtige picknicktuin en wij doen de rest.  Daarnaast is de Picknicktuin 100% kids-proof! Wij zorgen voor diverse kinderactiviteiten zoals springkussens en oudhollandse spelletjes en bij tropische temperaturen zorgen we voor sproeiers en extra veel (water)pret.

Wil jij ook next-level picknicken en het ultieme zomer-gevoel naar boven halen? Wacht dan niet langer, praat je vrienden, collega’s en/of familieleden bij en scoor die heerlijke picknickmand vandaag nog!

Hoe werkt het?
Graphic arrow element

De Picknickmand

Graphic arrow element
 • Hele klassieke baquette voor onder de arm

 • 1x blikje radler 0.0% en 1x flesje wijn (0.25cl) 0.0%

 • Nacho chips 

 • Home-made dips: tomatensalsa, aioli, basilicum-mayonaise en kruidenroomkaas

 • Wrap met gemarineerde pittige kip en feta

 • Verse hangop met aardbei en rabarber

 • Boeren opleg kaas, manchego, olijven, notenmix, chorizo en spaanse worst 

 • 1 chocolade en 1 vanille muffin

 • Pasta salade met zongedroogde tomaat en geitenkaas

 • Vers fruit salade

 • Bon voor een ijsje per persoon (bij ijskraam vóór het Paviljoen)

 • Bestek, bordjes, bekers en servetten

Speciale Vege Twist:

 • Vegetarische wrap met kruidenroomkaas, zongedroogde tomaat en feta

 • Vegetarische tortilla, brie en Mahon

De Picknickmand
Graphic arrow element

Belangrijke info

Graphic arrow element

Je koopt in principe alléén de picknickmand waarbij wij als extra toevoeging een beleving willen geven. De Picknicktuin is géén evenement waar u een ticket voor aanschaft, maar u koopt een picknickmand waarbij wij aansturen om dit te nuttigen op een locatie in een leuke setting. De picknickmand kan ook op een andere plek worden genuttigd of mee naar huis worden genomen.

In ons kikkerlandje is niks zo onvoorspelbaar als het weer. Bij slechte weersvoorspellingen zijn we dan ook niet in de mogelijkheid om een extra beleving te kunnen geven. De inhoud van de picknickmand blijft, mooi weer of niet, ongewijzigd en daar kan je altijd volop van genieten. De picknickmand kan i.v.m. de versheid en inkopen niet geannuleerd worden. Je kunt de picknickmand op de desbetreffende datum ophalen zodat je thuis (of elders) kunt genieten van al het lekkers. Laten we met z’n alle duimen voor een stralende dag zodat iedereen maximaal kan genieten van de inhoud én van de beleving!

bottom of page